Oferim servicii complete de IT din faza de consultanta tehnică si de business, design de arhitectură de sistem, până la implementarea produsului final, dar si mentenanta si suport tehnic.

Am dezvoltat soluţii customizate pentru companii de servicii, companii importatoare de autoturisme, case de expeditii, companii cu activitate de productie, etc. Cele mai multe proiecte au vizat pieţele interne dar avem si proiecte dezvoltate pentru piete externe.

Tehnolologiile cu care dezvoltam

Tehnologiile pe care noi le folosim sunt urmatoarele:

Sisteme de operare: MS Windows 7/2008/2012 Server, Linux;
Baze de date: MS SQL Server, MySQL, Oracle, Informix, DB2;
Sisteme de operare embedded: Windows Phone, Android;
Instrumente de dezvoltare: Visual Studio, Eclipse, Oracle JDeveloper;
Tehnologii: Microsoft .Net (.Net Framework, ASP.NET, ADO.Net), Java (J2SE, J2EE), Hibernate, Web Service, AJAX, XML, UML;
Limbaje de programare: C#.Net, VB.Net, VBA, Java, Android;
Servere de aplicatii: IIS, Apache Tomcat, Microsoft SharePoint;
Instrumente de raportare si Business Inteligence: MS Analysis Service, MS Reporting Services, Crystal Reports, MicroStrategy;
Instrumente de Versionare: Team Foundation Server, Source Versioning SVN

Calitate si profesionalism

Soluţiile oferite de noi se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Dincolo de experienta tehnica si cunostintele tehnice de nivel inalt, echipa noastra detine si cunostinte de business din cele mai variate domenii de activitate, experienta dobandită în urma derulării unui numar mare de proiecte IT.